Побрзо, посигурно

MIUI е длабински модифициран Android РОМ.
Изгледа фантастично, неверојатно е брз и работи беспрекорно.
Вградените сигурносни мерки се доверливи и го обезбедуваат вашиот уред да е максимано заштитен.

Зачувајте ја батеријата

MIUI 6 доаѓа со повеќе модули за заштеда на вашата батерија за да оптимално го прилагоди времето на траење.
Повеќе нема грижи дека ќе ви се испразни батеријата во моментот кога највеќе ви треба.

Пермисии и Анти Вирус скенер

Со MIUI 6 не ви требаат дополнителни алатки.
Врвната сигурност е гарантирана во рамките на самиот систем за да ве заштити од штетни апликации и вируси. Вградените пермисии во MIUI 6 ги оневозможуваат не одобрените апликации да им пристапат на вашите податоци без ваша дозвола. Но и покрај тоа ексклузивниот Анти Вирус скенер ви помага да ги проверите и терминирате сите вируси пред да инсталирате било која апликација. Ние ве штитиме.

Сигурен и ефикасен

Clean Master ™ е лидер во светот на Android за да ви помогне да ослободите повеќе место, да ја исчисти и убрза меморијата, да ја зголеми брзината на апликцаиите и целиот систем, и да ги спречи лошонамерните апликации и покрие слабите точки.

Xunlei системот ви овозможува супер-брзи симнувања / превземања од вашиот телефон. Xunlei корисниците можат да се најават исто така.

Со алатки за целосна контрола на мрежата, Data Usage е подготвен да ги контролира сите процеси и да ви дава увид во мрежниот сообраќај и да ви штеди проток.