Едноставен, интуитивен, убав

Ние веруваме дека треба многу повеќе од одлични опции за да се креира прекрасен дизајн.
Од уредни работни процеси, чиста хиерархија и течни реакции, ние веруваме дека добриот дизајн постои во секој допир, лизгање или

користење на два прста наеднаш на екранот. Природен и интуитивен, токму на начинот на кој е предвиден да биде.

Ова е MIUI 6. Визуелно привлечен, привлечно едноставен. Ова е почетокот на едно ново поглавје.

    Повеќе за MIUI 6 дизајнот

Моќни карактеристики

MIUI 6 воведува многу моќни алатки: одбележете ги непознатите броеви, пристапете на бесплатни WiFi мрежи (ако се достапни), и користете го IVR системот (ако е достапен). Го прави секојдневието поедноставно, побрзо и попријатно.

Повеќе за MIUI 6 карактеристиките

Сé е поврзано со Mi Cloud

Mi Cloud ги поврзува сите твои Mi Уреди еден со друг – твојот телефон, таблет, Mi TV и сет-топ бокс (медиа центар).
Гледајте ги сите ваши фотографии во секое време, секаде или продолжете да прелистувате по интернет на страната на вашиот Mi Pad,

каде што сте застанале на вашиот телефон.

Научете повеќе за Mi Cloud

Сигурност

MIUI оперативниот систем има доверлив Сигурносен Центар што ги користи сите предности на напредните безбедносни технологии

на Tencent, Kingsoft и LBE. Овој сигурносен механизам ви обезбедува перфектна заштита на приватноста,

како и што го оптимизира трошењето на батеријата и користењето на интернет.

Повеќе за безбедноста во MIUI 6